Starta eget i en framtidsbransch!

 

 

Ingen annan bransch har större tillväxtspotential än partytillbehörsindustrin. Party Land är världsledande med att hjälpa entreprenörer som dig att starta en egen lönsam verksamhet enligt Party Lands franchisingmodell. 
Vi möter varje dag kunder som har ett leende på sina läppar och är redo att spendera pengar på sina fester som dom vill ska bli lyckade och ihågkomna. 


Den första Party Land butiken öppnade 1984 i Philadelphia av Brian Feller och Todd Potter och har sedan 1986 varit en franchisingkedja. 
Bara 6 år senare, 1993, fanns det hela 15 Party Land butiker i och omkring Philadelphia. 


I dag är Party Land världens största internationella butikskedja för partytillbehör och det finns alltid en öppen Party Land butik någonstans på jorden. Du hittar någon av de över 540 Party Land butikerna som hjälper glada kunder i USA, Kanada, Venezuela, Mexiko, Dominikanska republiken, St. Lucia, England, Skottland, Nord Irland, Syd Irland, Sydafrika, Portugal, Italien, Grekland, Spanien, Indien, Saudiarabien, Kuwait, Singapore, Australien och nu även i Sverige. 


Vi söker just nu nya franchisetagare som vill öppna en egen Party Land butik någonstans i Sverige, Norge, Danmark eller Finland. 


Vilka tjänster erbjuder vi våra franchisetagare: • Plats/läge på butiken 
• Etablering av butik gällande hyresförhandlingar mm 
• Utbildning 
• Produktpaket inför lansering av butiken 
• Butikslayout, design & konstruktion 
• Kassasystem 
• Marknadsföringsmaterial och assistans 
• Löpande support 


Ditt totala investeringsbehov kommer att vara från 400 000 kr. och uppåt beroende på läget och storleken av butiken. 
Franchising avgiften är en fast startavgift på 20 000 dollar där all hjälp med att komma igång ingår, så som utbildning och hjälp med uppstart av butiken på plats m.m. Den löpande franchisingavgiften är sedan 5 % av omsättningen. 


Läs mer på vår websida: www.party-land.se 
Du kan även läsa mer på den Amerikanska sidan: www.partyland.com 


Vill du veta mer om att bli franchisetagare till Party Land. Fyll i dina uppgifter i intresseformuläret nedan.

 

Party Land