Bli franchisetagare till Pub Niska!

 

Pub Niska är ett koncept där vi serverar plåtbröd(gourmetpizzor) gjorda med högklassiga råvaror. Det är dock inte bara de goda plåtbröden som är nyckeln till framgång. För att lyckas behövs även bra medarbetare. Medarbetare som trivs och ger våra besökare en helhetsupplevelse som gör att de kommer tillbaka om och om igen. 

Pub Niska startades på Åland i Mariehamn av Ålandskocken Michael Björklund och blev snabbt en succé. Michael Björklund har varit årets kock både i Sverige och i Finland. Mest känd är han för sina TV program så som: Mat så in i Norden, Strandhugg och Strömsö. 2012 öppnades vår första franchiserestaurang i Åbo. Idag finns vi på flera orter i Finland och har som mål att öppna 4-10 restauranger per år. 
Nu söker vi krögare som vill öppna Pub Niska runt om i Sverige. Kom med och ta din del av framgången! 

Välkomna med i familjen! 

Michael Björklund och Thomas Strandvik 
Krögare Pub Niska 

 

Vi söker drivande och serviceinriktade krögare som vill driva en Pub Niska restaurang och vara med att utveckla och expandera vårt koncept.

Våra restauranger drivs utifrån ett stort lokalt engagemang och ägarskap. Du har ansvar för att konceptet följs och utvecklas samt ansvar för restaurangens lönsamhet. Det absolut viktigaste är att du skapar och leder ett engagerat team av medarbetare. Inom Pub Niska vill vi att krögaren skall vara med och utveckla konceptet, vi tycker att det är viktigt att krögaren får sätta sin prägel på sin restaurang. Hos oss är man företagare på riktigt även om man är en del i en franchisekedja. 

 

Rollbeskrivning 

  • Som person är du utåtriktad, driven, flexibel och målinriktad 
  • Genom ett exemplariskt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av restaurangen och av våra medarbetare i deras personliga utveckling 
  • Du har ett stort intresse för mat och dryck 
  • Du kommer att leda teamet i restaurangen 
  • Du har god ekonomisk förståelse och kunskap 
  • Arbetet förutsätter att du är serviceinriktad, har förmåga att inspirera och stödja medarbetare och att du är en effektiv problemlösare 
  • Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligen efter att förbättra och utveckla verksamheten 

 

Är du intresserad tveka inte att fylla i ett intresseformulär!

 

Pub Niska