Vill du vara ultra som oss och driva ett Salladsmagasin?

 

Salladsboomen är här! ”Don´t be a Zombie – Eat Salad”

Vill du vara en del av ett framtidskoncept med stor potential att växa snabbt?

Salladsmagasinet är ett nyttigt snabbmatskoncept som huvudsakligen säljer färdiggjorda, ultragoda, välkomponerade sallader med hög kvalitet.

När du kliver in på ett Salladsmagasin så möts du av en avslappnad, välkomnande känsla med skön inredning som inbjuder gästerna att stanna och hänga om de vill. Vi drar dåliga skämt och ser till att gästerna får med sig en härlig känsla. Detta gör att våra gäster vallfärdar till oss och kön ringlar ut på gatan!

Vi kommer upp i stora volymer och hög lönsamhet då köpen går megasnabbt och vi även kör ut sallad till företag och privatpersoner!

 

Starta ditt eget Salladsmagasin och ge dig själv chansen till ett roligt jobb och skapa hög lönsamhet med vårt nyttiga snabbmatskoncept.

Nyttig mat och hållbarhet är framtiden och nu har du en chans att vara en del av den nyttiga snabbmatstrenden! Vi har utvecklat allt som behövs för att driva ett eget framgångsrikt ställe och nu kan vi hjälpa dig att göra samma sak.

Vi söker dig som är en lagspelare, har god energi, tycker om att leda en grupp och som vill växa med oss. 

Har du tidigare erfarenhet inom restaurang är det till en fördel eller så kanske du har en affärspartner som kompletterar dig.

Är du intresserad? Tveka inte att fylla i en intresseanmälan så hör vi av oss!

 

Salladsmagasinet