Karaokerestaurangen Sing Sing expanderar och är på jakt efter affärsdrivna franchisetagare som vill följa med på tåget!

 

Karaokebaren Sing Sing expanderar och är på jakt efter affärsdrivna franchisetagare som vill följa med på tåget!

Sing Sing är kalasdestinationen som passar alla individer och konstellationer. Vi erbjuder privata japanska karaokeboxar tillsammans med färgglada cocktails och klassisk asian street food i modern tappning. På så vis utmanar vi traditionella gå ut och dricka öl-rutiner genom att bjuda in till sång, dans och allmänt crazyness i ett tryggt, socialt rum.

Vi öppnade vår första karaokerestaurang på Chapmans Torg i Göteborg 2017 och det blev en omedelbar hit, med högt tryck på gäster och fullbokade helger flera veckor framåt. Vi har nu börjat växa ur våra kläder på Chapmans Torg och tar sikte mot en expansion. Vi ser stor potential i vårt varumärke då det består i ett tydligt och skalbart koncept som tilltalar en väldigt bred målgrupp. Vårt fokus på social aktivitet i kombination med den varma och inkluderande stämningen som vi skapar tillsammans med våra gäster gör oss unika på marknaden.

Färgglatt, lekfullt och snällt är vår melodi och vi vill ha med dig som kan sätta tonen för vår "lördag hela veckan"-mentalitet även i andra städer. Vår tillväxtplan är ambitiös, med start på den nordiska marknaden följt av en lansering i övriga Europa. Vi siktar på 50 nya restauranger inom tre år och för att göra detta möjligt krävs det att vi hittar rätt människor. Vi vill ha med dig som är driven, intresserad och engagerad och som framförallt har hjärtat på rätt ställe. En sympatisk ledning färgar hela verksamheten och Sing Sings framgång bygger lika mycket på konceptet som på samtliga inblandade.

Låter det här intressant? Är du nyfiken på Sing Sing och hur din framtid tillsammans med oss kan se ut? Tveka i så fall inte på att skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss till dig inom kort!

First we take Falköping, then we take Berlin! 


 

Sing Sing