Bli en del av Stars and Stripes-Familjen

 

Stars and  Stripes är en ”American- inspired restaurant” där människor samlas för att äta, dricka och umgås i en miljö som skapar en hemtrevlig känsla. Servicen är otroligt vänlig och personlig där personalen nästan alltid vet namnet på sina gäster. Detta skapar en familjekänsla och en känsla av tillhörighet där gästerna stannar längre och kommer tillbaka kväll efter kväll. Lokala idrottshjältar hyllas på väggarna och alla kan samlas kring matchen som sänds.


"Stars-upplevelsen erbjuder en perfekt blandning av mat, dryck och sport i en avkopplande miljö. Allt är noga genomtänkt i minsta detalj och riktigt svårt att slå. Det är precis därför vi väljer att gå med i Stars-familjen. ”
- Theo, Franchisetagaren Stars and Stripes Kalmar


Men det finns så mycket mer att berätta och det har vi samlat i en broschyr för franchisetagare. Här hittar du bland annat inspiration och information om vad det innebär att "Become a Star". Gå till onlinebroschyr
 
Är du en driven och jordnära entreprenör som är redo för en ny utmaning med fina förutsättningar att lyckas? Fyll i formuläret så tittar vi närmare på om Stars and Stripes och du har en framtid tillsammans.
Är du intresserad? Fyll i så hörs vi!
Alla intresseanmälningar och uppgifter hanteras som konfidentiell information.

 

Stars and Stripes