Bli franchisetagare i en framtidsbransch!

 

 

Vi på Svensk Takenergi har idag ett helhetskoncept när det gäller solcellsanläggningar, vi har valt att uteslutande enbart jobba med dom bästa produkterna på marknaden och med en och samma leverantör, från montagetillbehör, solpaneler och växelriktare. Solenergibranschen är idag en väldigt ung bransch och med det kommer en stor okunnighet. Vi söker därför efter samarbetspartners i hela landet som liksom oss vill jobba med dom bästa produkterna och ge marknaden rätt information om vad man bör tänka på vid en investering i en solcellsanläggning, allt från ett korrekt montage till en produkt som skall hålla över tid i vårat nordiska klimat.

 

Hos oss får ni ett lättarbetat offert och order system samt full kunskap kring installation och driftsättning med hjälp av våra egna elektriker och installatörer. Vi arbetar med gemensamma mål mot ert respektive distrikt och marknad där även Svensk Takenergi går in på nationell nivå genom exempelvis stora media produktioner, sommaren 2019 medverkade vi i bland annat  Sommar med Ernst. Genom våran leverantör får man självklart en grundutbildning samt löpande utbildning i produkterna vi arbetar med.

 

Dom vi söker skall gärna ha ett gediget kunnande inom montage eller el installationer, ni kanske redan idag driver ett byggföretag eller el företag och vill utöka er sysselsättning?

 

Häng med på resan till att bli det självklara valet när man vill investera i en solcellsanläggning!

 

 

 

Svensk Takenergi