Svensk Takenergi söker franchisetagare i hela Sverige!

 

Vi säljer och monterar solpaneler samt växelriktare som är svenskproducerade, konceptet är enkelt: Marknadens bästa produkt för både miljön och plånboken.

Har du tidigare arbetat med direkt försäljning mot privatkund, kanske genom larm, fönstermontage eller liknade? Då passar du som handen i handsken för detta. En helt unik produkt som sopar banan med konkurrenterna både miljömässigt och i verkningsgrad. Häng med på resan till att bli Sveriges ledande solcellsinstallatörer redan nu.

Samarbeten med montörer/elektriker tar vi tillsammans fram på respektive ort.

Vi befinner oss i ett priskrig som inte gynnar någon, och allra minst miljön. Visste du att våra solceller vid tillverkning har 80 % mindre CO2 utsläpp än våra kinesiska tillverkare, och detta innan vi tagit  hänsyn till utsläpp från dieselbåtar som ska frakta modulerna runt halva jordklotet. Det tar ca 30 dagar att frakta en panel med båt från Kina, så med ett utsläpp på mer än 870 kg CO2/kWp på en kinesisk panel och sen förorening från båt-frakt på över 30 dagar så är förmodligen en solcellsanläggning som är tillverkad i Kina inte någon vidare investering för miljön. Våra moduler däremot tjänar in den CO2 mängd som gått åt för produktion på ca 4 månader. Sen ger våra svenska  produkter svenska jobb och ser till att underlätta överlevnaden för svensk industri vilket också är  viktigt i sammanhanget. Vi kan också tillägga att våra svenska produkter är så mycket effektivare än övriga på marknaden att vi på 8-10 års sikt har en bättre totalekonomi än våra konkurrenter.  Kortfattat så finns det då ingen förtjänst varken för miljö eller plånbok att handla annat.

 

Vill du veta mer? Fyll i en intresseanmälan så kontaktar vi dig!

 

Svensk Takenergi