Larm och kamerabevakning för hem och företag

 

Starten

– Plötsligt en dag hände det. Veronica, min mamma, fick inbrott och tragedin var ett faktum. Ingen kom till skada men obehaget av att ha haft någon i hemmet är ofta lika illa, berättar Christofer Eriksson, en av bolagets grundare.

Inbrottet som drabbade hans mamma hösten 2008 var starten till Svenska Alarm.

Om Svenska Alarm

Svenska Alarm är ett certifierat bolag som erbjuder smarta larm och kamerabevakning för hem och företag. Våra kunder äger sitt eget larm, det är ekonomiskt fördelaktigt och sparar tusenlappar. Svenska Alarm är marknadens billigaste lösning på längre sikt.

Bolaget startades 2009 av entreprenörerna Christofer Eriksson och Niklas Halldén. Verksamheten är rikstäckande, med huvudkontor i Malmö.

 

 Varför Svenska Alarm

  • Exklusiv region med egna kunder

Få en exklusiv region som Franchisetagare och tjäna pengar i ditt eget säkerhetsbolag.

  • Att kopiera framgång är smart

Ta del av ett bevisat affärskoncept. Inga krav på förkunskaper från säkerhetsbranschen. Bli franchisetagare så får du utbildning och hjälp för att lyckas.

  • Det är din rättighet att nyttja ett starkt varumärke

Dra nytta av ett certifierat larmbolag med populära, smarta produkter och ett starkt varumärke. Bli Franchisetagare och ta del av Svenska Alarms marknadsföring och inkommande kundförfrågningar.

En franchisetagares ord

Svenska Alarm har flera nöjda och framgångsrika franchisetagare i hela Sverige
“Jag är väldigt tillfreds med att lämnat jobbet på transportstyrelsen bakom mig för att satsa på något jag verkligen tror på. Jag märker att potentialen att växa är skyhög så nu är jag i behov av att anställa mer personal” - Lars Kjellgren, franchisetagare i Norrköping

 

Svenska Alarm