Swedala Tak växer och söker fler franchisetagare i hela Sverige!

 

Swedala Tak är en etablerad nationell kedja av lokala takläggningsföretag. Vi levererar standardiserad takläggning och solcellsinstallation till privatkunder.

 

Är du vår nästa Takmästare?

  • Vill du driva eget, men vara en del av ett starkt varumärke och en i gänget?
  • Letar du efter ett koncept där det är enkelt att komma igång?
  • Trivs du som bäst när du är ute på fältet och möter människor?
  • Är det viktigt för dig att arbeta med schyssta värderingar?

Swedala Tak arbetar med att byta tak på småhus och sommarstugor. Som franchisetagare har du ett eget exklusivt distrikt att sälja och arbeta med takbyten och solcellsinstallationer i, du driver ditt eget företag där dina uppgifter främst är försäljning och projektledning. Du väljer själv om du vill använda dig av underentreprenörer för tak- och solmontaget eller om du hellre vill ha anställda. Du driver ditt eget aktiebolag, vi utbildar dig och tillhandahåller verktygen för att lyckas inom vårt koncept. Vi på servicekontoret arbetar med frågor som kvalitetskontroll, centrala inköpsavtal, kundhanteringssystem, central kundanskaffning, marknadsföring och att bygga ett starkt varumärke.

 

Vår vision är att förändra branschen med fokus på kvalitet och säkerhet

Swedala Tak är en värderingsbaserad organisation som vill göra skillnad på riktigt. Alla som jobbar inom konceptet vill driva branschen framåt och visa att tak- och solmontage kan göras säkert samt med hög och förutsägbar kvalitet – och samtidigt vara lönsamt. Vi är mycket stolta över de stora utbildningsinsatser vi gör inom arbetsmiljö och säkerhet hos alla montörer som vi jobbar med. Lika stolta är vi över att våra arbetsplatser har arbetsmiljöplaner och ordningsregler samt att vi löpande lägger resurser på revisioner, kontroller och kundnöjdhetsundersökningar för att säkerställa att de följs.

Låter detta intressant? Lämna en intresseanmälan så kommer vi att kontakta dig för ett första förutsättningslöst samtal. Vi hjälper dig bli framgångsrik!

 

Swedala Tak