Öppna en egen Taco Bar

 

Taco Bar är en väl beprövad och älskad restaurangkedja med fokus på Tex-mex mat. Taco Bar har funnits i Sverige sedan 1983 och har genom åren hunnit öppna över 45 restauranger. Vår expansion fortsätter och vi är övertygade om att det finns plats för många fler Taco Barer runt om i hela Sverige och vi hoppas att du vill bli en av våra nya franchisetagare. 

Vi söker nu drivna franchisetagare till flera städer runt om i Sverige (inkl Stockholm).

Har du en egen lokal idag (100 -200 kvm) som du vill göra om eller på annat sätt har tillgång till en lokal så underlättar det processen, men det är inte nödvändigt. Vi kan ha en lokal som skulle kunna passa.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från restaurangverksamhet eller företagande för att öppna en Taco Bar, vi lär dig. Du tycker om människor, har en positiv inställning till det mesta, du är handlingskraftig och brinner för att ge bra service.

Finansiella förutsättningar: 

Du står för investeringen med byggkostnader, inköp av inventarier och utrustning mm. Investeringens storlek är främst beroende på den aktuella lokalens beskaffenhet, det kan handla om allt mellan 1 200 000 - 2 000 000 kr. Du behöver ha ca hälften i eget kapital, resten hjälper vi till med att hitta rätt finansieringslösning för.

Royalty 4 % på försäljningen 

Marknadsföringsavgift 2 % på försäljningen 

Signingfee/ uppstartsavgift: 150 000 kr

Så här ser jobbet ut: 

Som franchisetagare arbetar du både med små detaljer och stora visioner.  Arbetsuppgifterna omfattar allt från affärsplanering, servering, matlagning och kassatjänst till varubeställning, disk, reparationer och marknadsföring.

Arbetstiderna är oregelbundna, med jobb både på kvällar och helger. Speciellt gäller detta i uppstartsskedet. 

Du kommer att vara ansvarig för ditt egna Team och du måste kunna och vilja leda, organisera och inspirera dina medarbetare. 

Det är därför viktigt att du är bra på att planera både din och andras tid, ansvar och uppgifter. 

Vi kommer ge dig och ditt Team en kontinuerlig och professionell support under utbildningstiden, under öppningen och efter öppningen.

Vi vill att du: 

  • Tycker om att möta och umgås med många olika slags människor. 
  • Har en positiv ”Kan fixa!” inställning, även i stressiga situationer. 
  • Drivs av att ge bra service och göra gästerna nöjda. 
  • Är utåtriktad och social. 
  • Är punktlig och noggrann. 
  • Har goda kunskaper i svenska. 
  • Har en ordnad ekonomi.   
  • Då kan det här vara något för dig! 

Låter det intressant? Kontakta oss eller fyll i ett intresseformulär så kan du få mer information om vårt franchisekoncept!

Alla intresseanmälningar och alla uppgifter hanteras som konfidentiell information.

 

Taco Bar