JOIN THE TEXAS FAMILY!

 

När Texas Longhorns grundare Philip flyttade till Sverige, började han efter en tid att sakna sin hemstad San Antonio i Texas. Mycket. Han längtade efter grillrök, kryddiga långkok och en plats där människor kunde samlas för att slappna av, skratta och njuta av riktigt bra Texas barbecue.

 

Med hjälp av sina familjerecept öppnade han sin första restaurang 1994 på St: Paulsgatan i Stockholm som påminde honom om allt han lämnat bakom sig. För sig själv och alla som ville känna sig som hemma i Texas. Idag har vi öppnat över 35 restauranger och Philip kan säga att han nästan lyckats bota sin hemlängtan.

 

Med snart 29 år i nacken erbjuder vi ett beprövat koncept med alla verktyg du behöver för att starta en framgångsrik Texas Longhorn. 
Att vara en del av vår franchisefamilj är både utvecklande och utmanande. Utvecklande för att vi erbjuder ett beprövat koncept med centralt framtagna verktyg, recept mm så att våra franchisetagare kan fokusera på att leverera kvalitet och service på sin lokala marknad. Självklart sker detta med stöd från huvudkontoret och andra kollegor ute på restaurangerna. Utmanande för att det ställs höga krav på engagemang och känsla för detaljer när man driver en Texas Longhorn-restaurang. Som enskild franchisetagare behöver du vara fullt insatt i både verksamheten och konceptet. Detta för att kunna försäkra dig om att kvaliteten alltid håller samma höga nivå som våra gäster förväntar sig.

Våra lojala och hårt arbetande franchisetagare, har genom åren satt sin lokala prägel på restaurangerna och därmed varit stor del av Texas Longhorn framgång och det starka varumärke vi kommit att bli.

Är du intresserad av att konvertera din restaurang eller vill starta en Texas Longhorn-restaurang från grunden?

Då tycker vi att du ska fylla i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

 

Texas Longhorn Texas Longhorn