The Body Shop i Sverige söker nya franchisetagare!

 

The Body Shop grundades 1976 av aktivisten och entreprenören Anita Roddick med en kärlek för miljöfrågor och en vilja att stå upp mot sociala orättvisor; som gick hand i hand med kärleken för skönhet. Med övertygelsen att företag kan göra gott i världen och med aktivismen i ryggraden har vi drivit kampanjer som har skapat förändring i över 40 år. The Body Shop har cirka 3000 butiker runt om i världen, varav 70 butiker i Sverige. I dagsläget drivs 25 av dessa av lokala och dedikerade entreprenörer.

The Body Shop har aldrig varit ett vanligt skönhetsvarumärke. Hos oss kan du återfukta dina händer, lära dig om hållbarhet och skriva på en namninsamling – samtidigt!  

Drömmer du om att driva en egen The Body Shop butik?

Utmärkt! Nu söker vi drivna franchisetagare i Sverige som vill vara en del av vår förändringsdrivande resa. Vi söker dig som älskar service och försäljning och som besitter en god kommunikations- och ledarförmåga. Med The Body Shop får du ett älskat och väletablerat varumärke med en trogen och engagerad kundgrupp. Vi är en professionell organisation med gedigen erfarenhet av att äga, driva och utveckla butiker.

Du äger och driver en egen verksamhet samt sköter all lokal marknadsföring, men vi finns alltid nära till hands för att kontinuerligt ge dig support.

Har du ett sinne för ekonomi?

Perfekt! För att investera i en egen The Body Shop butik krävs finansiella möjligheter och en stabil ekonomi. Inredning, utrustning och varulager finansieras av dig som franchisetagare. Dessutom ser vi att du är en resultatinriktad ledare som vill driva lönsamhet och samtidigt göra gott i världen. Tidigare erfarenhet av retail är därför meriterande.

Vad erbjuder vi dig som franchisetagare?

  • Du äger och driver en egen verksamhet med ett älskat och väletablerat varumärke, med en stark och trogen kundgrupp.
  • Ett väl genomarbetat butikskoncept med hållbarhet i fokus.
  • Utformning av butikslayout med support från vår Shop Fit Manager.
  • Kassasystem.
  • Träning och utbildning inför uppstart samt fortlöpande med fokus på säljteknik, produkter, hudvård och makeup samt våra värderingar.
  • Kontinuerlig support från vår Franchise Coordinator samt distriktschef.
  • Nationell marknadsföring samt support vid lokal marknadsföring.

 

Just nu söker vi franchisetagare i Alingsås, Luleå, Sundsvall, Torp i Uddevalla, Växjö och Visby men är alltid intresserade av att höra från handlingskraftiga entreprenörer runt om i hela Sverige.

Intresserad? Fyll i ett intresseformulär redan idag så kontaktar vi dig!

 

The Body Shop