Var med och utveckla den Svenska fotbollen! Nu erbjuder vi dig att öppna ditt egna träningscenter via TOCA Football

 

2013 öppnade TOCA sitt första TOCA Center beläget i södra Kalifornien varpå ryktet snabbt spreds. TOCA Training Centers är numer en naturlig destination för fotbollsspelare i hela USA, både för amatörer och professionella spelare.

TOCA etablerade i Europa i maj 2017 för att sprida det vi kalla för TOCA rörelsen på den kontinent där fotboll en gång härstammade från. TOCA Europa kommer expandera enda ner till gräsrotsnivå och förändra hur fotboll spelas genom sitt starka entreprenörsskap och Franchiseprogram för att låta fler intressenter öppna TOCA Training Centers över hela Europa.

I TOCAs uppdrag ligger att dramatiskt förbättra teknik, utförande och engagemang hos alla fotbollsspelare oavsett kön eller ålder. Att genom den absolut senaste tekniken flytta fotbollsspelare framåt när det gäller perception, teknik och speluppfattning. Vårt mål är att sätta en standard för hur man tränar sin grundläggande teknik i världens största sport.

Anders Svensson är med sina 148 landskamper vår meste landslagsman på herrsidan, dessutom har Anders bland annat 2 SM-guld med sitt IF Elfsborg. Anders är delägare i TOCA Football i Sverige och brinner för att utveckla svenska fotbollspelare från gräsrotsnivå hela vägen upp till elitnivå.

"Med TOCA som hjälpmedel står vi inför ett paradigmskifte inom svensk fotboll"

 

Just nu söker vi nya medarbetare i hela Norden som vill öppna eget TOCA-Center. Vi erbjuder en komplett lösning som gör det enkelt för dig att själv öppna världens modernaste fotbollscenter och vara med och förändra svensk fotboll från grunden och upp.

Kontakta oss så berättar vi mer.

 

TOCA Football