Vill du bli egenföretagare inom äventyrs och upplevelse branschen? Nu har du möjlighet att bli franchisetagare med Upzone Äventyrsparker!

 

Upzone Äventyrsparker finns just nu i Borås, Ängelholm, Ullared, Åhus och Luleå. Vi har höghöjdsbanor på upp till 18 meter med spännandeutmaningar uppe bland trädtopparna! Med tre till sexolika banor i varje park på olika höjder och svårighetsgrader kan alla hitta sin utmaning!

Som franchisetagare hos Upzone får du ta del av vår erfarenhet inom branschen. Vi har mer än 10 års erfarenhet inom branschen, samt att vi själva startat och driver framgångsrikt tre parker. I juni 2016 öppnade den första franchiseparken i Åhus som också varit väldigt framgångsrik under första säsongen. UNDER 2018 öppnade franchiseparken i Luleå på FirstCamp. Vår vision är att vara det ledande företaget inom upplevelse och äventyrsbranschen i norden. Alla våra gäster ska få den bästa servicen hos oss och känna sig trygga och personligt bemötta under sina upplevelser. Vi jobbar också ständigt mot att vara de säkraste anläggningarna, att hålla en fortsatt hög nivå och vara i framkant av utvecklingen när det kommer till säkerhet, samt vara en förebild för andra företag inom branschen. Därför jobbar inte Upzone bara med att driva egna parker och franchiseparker, utan vi är också medlemmar i International Adventure Park Association(IAPA) och är ett utav tre utbildningscentrum inom IAPA.

 

Vad ingår i franchisepaketet?

 • Att ingå i Upzones koncern som just nu är Sveriges största och snabbast växandevarumärke inom höghöjdsbanebranschen
 • Automatiskt medlemskap i International Adventure Park Association
 • Vägledning och support under uppstartsfasen, t.ex. lämplighetsbedömning av plats, design av anläggning, kontakt med professionellt och erfaret byggteam, val och inköp av nödvändig utrustning, rekrytering av lämplig personal.
 • Upzone Franchisehandbok, där vi delar med oss av vår erfarenhet gällande ekonomi, personalrutiner, marknadsföring, m.m. Ett komplett ”starta eget” paket med grunderna i att driva en höghöjdsbana enligt Upzone-konceptet.
 • Initial utbildning 6 dagar via IAPA av instruktörer med certifikat samt interna utbildningar inom dagliga rutiner i anläggningen och internutbildning av arbetsledare. Fortlöpandeinformation om uppdateringar angående säkerhet och rutiner.
 • Erfaren mentor på plats under de första öppetdagarna samt löpande stöd både via telefon och på plats under säsongen.
 • Synlighet på vår hemsida och i övrig nationell marknadsföring både genom annonser och event.
 • Tillgång till vår bokningsportal, samt att alla bokningar hanteras via vår bokningscentral i Borås, där professionell personal sköter det initiala gästbemötandet via telefon och mail samt jobbar med merförsäljning.
 • Fortsatt stöd under drivandet av parken, utvärdering och utveckling av er park, samt utveckling av koncept inom koncernen.
 • Områdesskydd, vi öppnar inte upp flera parker i ditt närområde.
 • Medlemskap i International Adventure Park Association

Låter detta intressant? Fyll i ett intresseformulär så kontaktar vi dig!

 

Upzone