Bli masterfranchisetagare till Skandinaviens professionella kedja av båtmäklare

 

YachtBroker är Skandinaviens största kedja av båtmäklare.

Företaget har funnits i 20 år och vi på YachtBroker har därför stor erfarenhet av handel med begagnade båtar.

Våra YachtBrokers är lokalt representerade och jämnt fördelade över hela Skandinavien. Därför har du som kund alltid en lokal YachtBroker som kan hjälpa dig med köp eller försäljning av en båt inom räckhåll.

Våra YachtBrokers är alla passionerade seglare som har omfattande kunskaper om de flesta typer av båtar och har ett finger med i spelet när det gäller trenderna på båtmarknaden just nu. Vår professionella vägledning hjälper dig att hitta rätt båt, oavsett om du är intresserad av en segelbåt, motorbåt eller någon annan typ av båt.

Vi är också medlem i Skib & Båd, branschorganisationen för båtbyggare, segelmakare, skeppsbyggare, båthandlare och båtutrustningshandlare. Skib & Båd arbetar politiskt för att förbättra villkoren för sjöfartsyrkena. Föreningen arbetar bland annat för att avskaffa försäkringsskatten för fritidsbåtar.

 

Vårt uppdrag

Vi gör vårt bästa varje dag för att vara din favorit som professionell sparringpartner och båtmäklare när det gäller köp och försäljning av fritidsbåtar.

Som medlem i vår YachtBroker Community erbjuder vi dig en unik IT-portal med allt du behöver, oavsett om du är båtägare eller bara intresserad av båtliv.

Anmäl ditt intresse för att bli masterfranchisetagare, vi på Franchise Group hjälper dig på vägen!

 

YachtBroker