Esprit öppnar i Västerås

Franchisetagaren Bakom Esprit-butikerna i Sundsvall, Borlänge och Valbo öppnar nu butik i Västerås. Den nya butiken ligger i samma butikslokal som den tidigare butiken för modevarumärket, gallerian Punkt.

Den 28 augusti öppnar Roger Bengtsson med Rothea Retail AB butik för Esprit i Västerås, i gallerian Punkt, där även den tidigare butiken låg. Rothea Retail AB driver sedan 2005 butiker för Esprit i Sundsvall, Borlänge och Valbo.
–Det finns en stor efterfrågan på Esprit i Västerås och vi tycker att det är ett fantastiskt tillfälle att utöka vårt samarbete med Rothea Retail AB och Roger Bengtsson. Roger Bengtsson är en väldigt erfaren och engagerad franschisetagare, säger Johan Munck, Esprits landschef i Norden och Baltikum.

Butiken om 300 kvadratmeter är inredd enligt ett koncept "Lighthouse Stores" med ljusa material och gröna växter och de första butikerna med konceptet öppnade i Köln, Antwerpen och Düsseldorf. I dag är 100 egna och 200 franchisebutiker inredda enligt konceptet. Ett komplement herr- och damsortiment inklusive accessoarer, underkläder och skor ska erbjudas i butiken. PH

Läs mer här
Källa: Habit