Estelle Medical fyller fem år

Vi vill gratulera Estelle Medical som idag fyller fem år. Det har varit otroligt spännande att följa med på resan från start. Expansionen i kedjan har skett genom franchising och idag finns de med elva kliniker runt om i landet. Målet med Estelle Medical var vid starten att skapa ett säkert och tryggt alternativ för estetiska behandlingar som skulle finnas tillgängliga för kunder i hela Sverige.

Estelle Medicals vision har idag blivit verlighet och som kund kan man få behandlingar med botox, fillers, hudvård och peelingar. På klinikerna genomförs behandlingarna av medicinskt utbildad och certifierad personal i en välkomnande, avkopplande och diskret miljö.

Anna Tenstam, grundare och vd:”När jag startade Estelle Medical 2012 hade jag en tydlig vision som handlade om att kunna erbjuda trygga och säkra estetiska injektionsbehandlingar på personliga kliniker med hög servicegrad och kvalitet i fokus. Vi erbjuder ett komplett helhetstänk med öga för detaljer för att du som kund skall kunna uppnå bästa resultat.

För oss är det viktigt att du som kund känner att du får ett personligt mottagande och din egen behandlare som kan hjälpa dig att skräddarsy en långsiktig behandlingsplan utifrån just dina behov och önskemål."

Kristina Låftman, vd Franchise Group: "Franchising är ett fantastiskt sätt att expandera på. Det sker snabbt men ändå kontrollerat, vilket är vad Estelle Medical har gjort under de senaste fem åren."