Franchise Group som representanter i Franchise Pool International

Franchise Group är sedan en tid tillbaka medlemmar i Franchise Pool International (FPI) och är representanter för Sverige i organisationen. FPI är ett nätverk av franchisekonsulter i Europa med syfte att marknadsföra sin nationella franchiseexpertis till internationella marknader. Nätverket är också till för att hjälpa internationella franchisekedjor att komma in på nya länders marknader. Snart är det dags för Global Franchise Forum 2018 där man som franchisekedja kan knyta internationella kontakter i syfte att söka masterfranchisetagare. Franchise Group deltar även på detta års forum och finns plats som experter på den nordiska marknaden.

Den 17 till 19 april äger Global Franchise Forum 2018 rum i Neapel, Italien. Forumet är ett utmärkt tillfälle för att komma i kontakt med ett internationellt team av franchisekonsulter som finns på plats för att hjälpa till med franchisekedjors expansion i Europa såväl som Kanada och länder i Mellanöstern.

FPI hjälper till med internationell expansion genom att först kartlägga vad som behövs för en framgångsrik utlandsexpansion, däribland aktuell lagstiftning. Under 2018 års forum kommer man kunna få snabba utvärderingar av sin kedja, enskilda sessioner med franchisekonsulter, kunna diskutera och ställa frågor gällande andra marknader hos FPI-partners samt nätverka med franchisekonsulter och kedjor från hela världen och delta i master classes. Som deltagare finns chansen att presentera sin kedja för en noggrant utvald publik av franchisekonsulter och se hur andra franchisegivare presenterar sina kedjor. Om du inte är redo att presentera ditt internationella erbjudande är detta ett bra tillfälle att bara lyssna och lära dig av andra genom att deltaga som s.k. ”observer”

Vill du delta i Franchise Forum 2018? Kontakta oss på Franchise Group, kristina.laftman@franchisegroup.se om mer information om FPI. Se även www.franchisepool.eu