Hon har tagit över Pressbyrån - "stora, stora utmaningar"

Förra hösten gick det rykten om att Pressbyrån i Vallentuna centrum skulle lägga ner. Men så blir det inte - nu har butiken nämligen fått ny franchisetagare.

Den första oktober startar Sehrish Khan, ny franchisetagare på Pressbyrån i Vallentuna centrum, igång på riktigt. Men sedan en vecka tillbaka är hon på plats i butiken.

– Just nu håller vi på att ordna allting här i butiken, säger Sehrish Khan.

Hon och hennes man har jobbat hos 7-eleven och har lång erfarenhet av att vara egenföretagare. När de hittade Pressbyrån i Vallentuna hade de en hel del andra butiker att välja bland.

– Varför det blev just Vallentuna är för att jag tänkte att butiken har stora, stora utmaningar. Senaste tiden har det varit lite dålig service. Vallentunabutiken saknar service. Då sa jag till mig själv att det kan vara en utmaning för mig att ta över, säger Sehrish Khan.

Förändrade öppettider

Nu fokuserar de på att öka servicen och på att ha hög kvalité.

– Kunderna ska ha ett större sortiment att välja bland. Jag är mer intresserad av service, mat och handels och ville ha någonting bra, ett stort namn. Vad kan vara större än Pressbyrån, ett riktigt svenskt varumärke, säger Sehrish Khan.

En förändring som kommer ske är att butiken öppnar klockan sex på vardagar, i stället för kvart i sju som tidigare.

Sehrish Khan, som pendlar från Uppsala, är positivt överraskad av Vallentuna centrum.– Det är trevligare än jag tänkte faktiskt. Jag tänkte att det är en liten by, men det är en rätt stor ort, säger hon.

Källa: Stockholm Direkt

Läs mer här.