Ny restaurangkedja vill satsa på Västerås

Restaurangkedjan Blackstone Steakhouse planerar att öppna en restaurang i Västerås. Nu söker kedjan lokal och entreprenör att driva restaurangen.

Franchise-kedjan finns sedan tidigare etablerade i Falun och Borlänge och det pågår förberedelser inför öppningen av en restaurang i Gävle.

Nu vill kedjan öppna restauranger i fler städer, däribland Västerås.Restaurangen har ett annorlunda koncept där gästerna själva deltar i matlagningen.

– I våra restauranger deltar gästerna i matlagningen. Våra rätter serveras på en het lavasten. Stenen håller cirka fyrahundra grader och hela måltiden ger gästen en väldigt speciell upplevelse, säger grundaren Andreas Zetterdahl i ett pressmeddelande. Planerna att öppna restaurang i Västerås är ännu i ett tidigt skede. Man söker både lokal och entreprenör som kan driva franchise-restaurangen i Västerås.

– Hela upplägget är väldigt genomarbetat och passar för franchise. Gästernas upplevelse ska vara lika bra på alla våra restauranger. Målet är att inom ett par år ha ett tjugotal restauranger runt om i landet. Vi letar nu både efter en lämplig lokal och en driven entreprenör i Västerås som vill satsa på det här.

Källa: VLT

Läs mer här