Planen – så ska nya restaurangen i Pallas utformas

Nästa hyresgäst som tar plats i Borås är Stars and stripes. ”Vi kommer att lyssna på kunden” säger Ramzi el Amri, franchisetagare.

Restaurangen får förhoppningsvis tillgång till lokalen i slutet av september och räknar med att kunna öppna i slutet av november.

– Det är en väldigt härlig känsla att vi snart kan flytta in, säger Ramzi el Amri, franchisetagare för Stars and stripes i Borås.Rekryteringen är i full gång för en kökschef och en restaurangchef som tillsammans ska bygga teamet. Ramzi el Amri räknar med att anställa runt elva personer.

Han har varit i kontakt med franchiseföretaget sedan 2011 men inte hittat rätt lokal, förrän nu. Restaurangen har två våningar och ligger vid Hallbergsplatsen. Varje våning har sin egen inriktning. På första våning är det ett klassiskt steakhouse och en modern sportbar, medan nedervåningen blir en loungemiljö.

Med konceptet hoppas Ramzi el Amri locka familjer till restaurangen. Meny och inredning är inspirerat av amerikanska steakhouse.– Konceptet behövs i Borås för att förstärka utelivet i stadskärnan, säger han.

Han tror att boråsarna föredrar fotboll i och med Elfsborgs framgångar. Men det blir inte bara fotbollsmatcher på tv-apparaterna. Olika sportevenemang kommer att visas.

– Vi kommer att lyssna jättemycket på boråsarna och anpassa vår agenda, säger Ramzi el Amri.

Läs mer här.

Källa: Borås Tidning