Quick Office är Sveriges ledande kontorshotellsoperatör. Nu växer kedjan och etablerar sig i City

QUICK OFFICE ÖPPNAR KONTORS- HOTELL VID STOCKHOLM C

Efter 15 år av målmedvetna etableringar i alla väderstreck från centrala Stockholm öppnar Quick Office ett kontorshotell på Vasagatan, en minut från Centralen, –Det känns helt rätt att nu ta klivet in i Stockholms hjärta, säger Niklas Lénart, VD för Quick Office. Inte minst hoppas vi locka folk som idag sitter och jobbar på caféer eller i hotellfoajéer i de här kvarteren! 

 

Sen starten i Hammarby Sjöstad 1999 har Quick Office vuxit stabilt och målmedvetet och kedjan har nu tio kontorshotell i attraktiva företagsområden utanför Stockholms innerstad, bl a Globen, Kista och Hammarby sjöstad. –Jag tror att nyckeln till vår framgång är att vi är lyhörda och anpassar oss efter kunders önskemål och behov och alltid erbjuder prisvärda kontorslösningar,  säger Niklas Lénart, en av grundarna av Quick Office och VD sedan starten.  Bakgrunden till att Quick Office nu etablerar sig i City är den ökade efterfrågan på kontor med cityläge.  – Många frågar efter en möjlighet att arbeta samt konferera nära Centralen och Arlanda Express, förklarar Niklas Lénart. -Vi har sedan en lång tid letat efter en optimal lokal i innerstan. Vasa Office på Vasagatan 36, uppfyller kravet på centralt läge. Därför var det naturligt att förvärva kontorshotellet. I och med förvärvet byter kontoret namn till Quick Office City Vasagatan. –Nu har vi ett riktigt drömläge endast en minut från Arlanda Express och Centralstationen! Under hösten inleder Quick Office en uppfräschning och anpassning av lokalerna på Vasagatan. Färg- och formmässigt kännetecknas nya Quick Office-hotell av en modern stil som ska kännas inspirerande, ljus och kreativ.  –Vi samarbetar sen många år med Belatchew Arkitekter och det känns naturligt att vår ”husarkitekt” Rahel Belatchew är med i utformningen av den nya cityetableringen, menar Niklas Lénart. 

Lättbokade mötesrum –Vi har under femton år utvecklat ett koncept där vi tillhandahåller ett komplett kontor med personlig service och bra funktioner som underlättar och spar dyrbar tid för våra hyresgäster, berättar Niklas Lénart.

En nyhet som Quick Office nu lanserar för sin växande kundkrets är ett webbaserat konferensbokningssystem. –Vi erbjuder nu alla våra befintliga och nya hyresgäster möjlighet att boka konferensrum på våra kontorshotell, t.e.x  något av våra tre konferensrum på Vasagatan,
när de ska ha möten med kunder som kommer in med tåg eller flyg över dagen.  Det här har många efterfrågat, säger Niklas Lénart. 
Dropdownarbetsplatser Kontorshotellet på Vasagatan har flera olika kontorslösningar. –Vi hoppas på många nya kunder och att helt nya grupper kommer att upptäcka Quick Office. T ex erbjuder vi dropdown-arbetsplatser till alla dem som idag till och från sitter och jobbar på olika caféer eller i lobbyn på något av hotellen i de här kvarteren.  Quick Office på Vasagatan erbjuder nu även företagsadress med bästa läge, mötesrum för korta möten och en arbetsplats för företag utanför Stockholm, tillägger Niklas Lénart. 
För mer information: Ring Niklas Lénart, VD Quick Office 070-822 9543  niklas@quickoffice.se 

Läs mer här
Källa: Webfinanser
Quick Office Franchise Sw AB. Arenavägen 29, 8tr 121 77 Stockholm-Globen